Pages

HYE SEMUA....WELCOME2 EVERYONE
TERIMA KASIH KERANA DATANG MELAWAT..Y(^_^)Y

About Me

My photo
Kedah, Malaysia
Nama aku Ummi. Aku suka senyum. Tak suka menangis. Impian aku nak hidup bahagia. Itu je. Yang lain aku tak kisah. O.o

Labels

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Wednesday, March 2, 2011

Bila Buhsan Merajai Diri...

Assalamualaikum you all semua~


Hahahaa..hahaha..hahaha..hahahaa


"hoi..hoi..kau pehal belum apa2 dah ketawa sorang2??"


erk!!
Sorry2 kengkawan..aku gah terguling2 ketawa tengok muka aku sendiri ni..*gilak ke hapa ketawa tengok muka sendiri~
haha..korang mesti terpikir kan..pehal minah nie...meh aku cheqita eh, tadi masa aku berBW, aku singgah satu belog kawan blogger aku nie, cik sophie..terkekeh2 aku ketawa sorang2 tengok gambar2 dia hupload dalam macam2 rupe, ada pelakon filem, ada avatar, shrek!!..sume muka dia!
aku yang gah bersedih pasal jojo nie*nati aku cerita!, terus ketawa..hilang kejap sedih aku...
tengok punya tengok..teringin lah pulak nak buat jugak..macam mana lah rupa aku kalau buat sama macam tu!!
so aku pon kelik lah website tuh!




hah, hamek kau muka aku jadik macam mna...korang tengok lahh sendiri!!
*ketawa sikit2 dah la oii..(^__^)

persembahkan ratu idaman malaya!!

covergirl majalah pun aku jugak!!

yeah!! xsangka aku boleh berada di awangan betui2..

yg nie aku rse cam style jugak..hehehe~

ada penah korang nampak budak kt atas ni berlakun filem mana2?:P

bang! bang!..hamek kau yang ketawakan aku!!

haha..no komen~

yeah aku lah neytiri tuh!!korang jgn xcaye pulak..

korang jangan jeles arr..harharhar!!

best kan? kalo korang nak cuba..kelik la link yang aku bagi kat atas tuh..ekperimentasilah dengan gambar2 korang..mesti korang ketawa tergolek2..

ok cukuplah ketawa..
nak buat programming pulak la..
daa~

coret2: tah hape2 la tahap kebuhsanan aku ni~ 

7 comments:

  1. hahaha.. at least u happy sikit bila buat kan..lupakan sejenak masalah..hehe..

    ReplyDelete
  2. upload je gambar..nati saksikan la sendiri camne muka anda~
    heheehe~

    ReplyDelete
  3. norcahaya:xsalah kan kta bermadu~ :P

    dyra:tq!follow awk jugak!

    ReplyDelete