Pages

HYE SEMUA....WELCOME2 EVERYONE
TERIMA KASIH KERANA DATANG MELAWAT..Y(^_^)Y

About Me

My photo
Kedah, Malaysia
Nama aku Ummi. Aku suka senyum. Tak suka menangis. Impian aku nak hidup bahagia. Itu je. Yang lain aku tak kisah. O.o

Labels

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Friday, December 31, 2010

Contest Into The Mirror

Assalamualaikum...
Salam 1 Malaysia...


Helo..helo..mau kenal dengan siapa gerangan gadis kiut miut dalam pic in da mirror nih??
hah...klik (sini) untuk melawat dan berkenalan dengan cik Hifaz yea...kalau boleh join la same contest best yang dianjurkannyer..macam aku buat nie..hehehe
xpenah2 lagi aku join contest2 nie..kira baru first time la..disamping bergedik depan cermin, aku boleh jugak tambah kenalan kan..betul tak??
contest nie ada syarat penyertaannyerr...tapi sangat lah mudah..macam kacang jerr beb! (^_^) 
nie diaaa~

Syarat penyertaan:
1. Menginap di Malaysia.
2. Ada blog sendiri.
3. Terbuka kepada lelaki atau perempuan tanpa mengira had umur;

Cara untuk sertai??
Sila la berkunjung dan melawat cik Hifaz, nanti dia terangkan dalam belog dia kay..hehehe
hokayy!!
Nak tengok gambar yang aku pertaruhkan??..sabar2..
sekerool di bawah yea...
tada~

gambar nie aku hamek masa aku g bercuti dengan family kat kelantan...pergi melawat muzium melihat artifak2 bersejarah..nie one of da pic aku snap dalam muzium tuh..hahaha..bukan nk tengok barang2 sejarah kat dalam tuh..tapi boleh plak aku bergedik bergambo dengan adik2 aku..

berminat??
join lah same2 yea kawan2~~~

so, aku nak tag kawan2 aku yang kiut miut jugak:
  1. mia
  2. marya
  3. pinky
  4. tina

coret2:pertama kali masuk contest, rasa berdebar2 jantung ketika menaip entry nih..haha~

4 comments:

  1. hai. thanks ye.. =)
    insyaallah akan join.

    btw, gudluck dear.....

    ReplyDelete
  2. tuan tanah datang melawat..sorry lewat..all the best ye ^_^

    ReplyDelete