Pages

HYE SEMUA....WELCOME2 EVERYONE
TERIMA KASIH KERANA DATANG MELAWAT..Y(^_^)Y

About Me

My photo
Kedah, Malaysia
Nama aku Ummi. Aku suka senyum. Tak suka menangis. Impian aku nak hidup bahagia. Itu je. Yang lain aku tak kisah. O.o

Labels

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Wednesday, October 26, 2011

Selamat Hari Raya to all my Indian friends. ^_^

Holla.


Assalamualaikum 


Esok 26hb October. Hari apa kawan2? Yea Hari Deepavali! Pandai korang yee..:P


Kepada semua kawan2 aku yang berbangsa India, aku ucapkan Selamat Hari Raya. Jangan makan laddu dengan maruku banyak sangat taw. Kang tak larat nak panjat tangga Batu Caves. Hoho. O.o


Esok jugak aku akan berpindah rumah. Nak jadik warga Puchong pulak. Huhu. Sok mai la raya rumah aku yea. Haha.


Btw girls, aku nak tunjuk something.



Eh2..asal ada pic gua yang chanteq ni? * Gila perasan!

Bukan gua yang chanteq la , tapi selendang gua tu. Chantik kan? Latest design jugak tuh. Ada macam2 kaler. Eh..eh..aku ni macam peromot something jer..haha. Memang pon. Meh shopping kat sini ye. Harga pun murah2. Korang memang xkan nyesal la wa cakap sama lu. :P


Jap2, aku tunjuk lagi. Mentang2 modelnya aku kan. Asyik peromot jela. Haha. Meh, tengok yang ni pulak.

 

Selendang ni aku pakai siyes senang dibentuk. Lawa jerr. Aku memang suka pakai selendang. Korang suka? kalo suka dan nak dapatkan selendang macam aku? Meh kelik sini. Banyak barang baeeekk untuk korang miliki. Sila lah Kelik. Kelik free je. Order je kena bayar. Hehe.




Okay itu saja malam ni.


Selamat Bershopping yea kengkawan. Wassalam.


Coret2: Aku tengah pening dengar mercun berdentum dentam ni. Bapak kuat. Huhu. Uwaa...nak tido xboley. !__!

1 comment:

  1. cantek nye..nak nak..hehe.. bangga kwn jd model..hehe..

    ReplyDelete